Про Hager

Компанія Hager була заснована в 1955 році Германом і Освальдом Хагер, спільно з їх батьком Петром Хагер. І по сьогоднішній день компанія залишається незалежним підприємством, яким володіють і управляють члени сім'ї Хагер. Головний офіс компанії знаходиться в м. Бліскастель, Німеччина.
У 2014 році товарообіг компанії склав 1,7 млрд. євро. У Hager group працюють 11 400 працівників. Весь асортимент Hager сьогодні включає в себе близько 74.000 артикулів. Hager group володіє 23 заводами з виробництва продукції в 11 країнах світу. Продукція реалізується в більш ніж 95 країнах світу. Завдяки довірчих відносин з клієнтами та дилерами, торгова марка Hager займає сильні позиції на місцевих та регіональних ринках. На сегодняшній день в сфері дослідження і нових розробок зайнято 762 співробітника, на цей розвиток компанія витрачає приблизно 5% свого обороту. Зараз у компанії Hager вже 1564 патента.
З 2007 року Hager group отримала статус Європейської компанії (Societas Europaea, SE), і цим компанія підкреслює своє культурне розмаїття і своє європейське коріння.
У 2010 році Hager group викупила компанію Berker, німецького виробника електроустановочних виробів преміум-класу. Berker є лідером дизайнерських рішень серед німецьких виробників електрофурнітури, і пропонує широкий асортимент продукції від звичайних вимикачів, систем управління освітленням до комплексних рішень для автоматизації будівель.

Основні показники

Товарообіг
€1.7 bn
Співробітники
11 400
Заводи
23 в 11 країнах
Країни, у яких доступна наша продукція
96